OSCO voor op de (brom)fiets

Ook voor het smeren van de fiets- en bromfietsketting is een OSCO ontworpen. Qua design en functionaliteit verschilt hij nauwelijks van zijn grotere broer. Alleen het formaat is aangepast. De afmetingen zijn 24 x 23 cm (klopt niet). De inhoud van het oliereservoir bedraagt echter geen 50 maar 30 cc. Design, werking en bedieningswijze zijn identiek aan de OSCO voor de motorfiets.

Voor de fiets:

Met elektrische fietsen worden vaak grote afstanden gereden, daarom is het van belang dat de ketting regelmatig wordt gesmeerd. Ons advies: elke 200 kilometer smeren. Daardoor zal de kettingset aanzienlijk langer meegaan. De OSCO voor de fiets is tevens prima geschikt voor bromfietsen en lichte motorfietsen (tot 125 cc)

Op dit moment is dit type OSCO uitsluitend leverbaar op aanvraag.

Voor de bromfiets:

Met bromfietsen worden vaak grote afstanden gereden, daarom is het van belang dat de ketting regelmatig wordt gesmeerd. Ons advies: elke 200 kilometer smeren. Daardoor zal de kettingset aanzienlijk langer meegaan. De OSCO voor de bromfiets is tevens prima geschikt voor fietsen, elektrische fietsen en lichte motorfietsen (tot 125 cc).

Op dit moment is dit type OSCO uitsluitend leverbaar op aanvraag.