Over TUV Conceptontwikkeling

We hebben met onze motorzaak meer dan 15 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van motoren. Een gesmeerde ketting is van optimaal belang voor de levensduur van de kettingset en het rijgenot. Omdat er tot enkele jaren geleden nog geen gemakkelijk en afdoend smeersysteem verkrijgbaar was, waarbij de motorrijder zelf kon bepalen wanneer de ketting van zijn motor aan een smeerbeurt toe was, hebben we besloten er zelf een te ontwikkelen.

In Nederland en ver daar buiten is de OSCO (dat staat voor One Second Chain Oiler) een verbluffend succes. De ANWB gebruikt de OSCO’s op haar ketting aangedreven motoren, maar ook bij bekende wereldreizigers zoals Sjaak Lucassen en Walter J Colebatch is de OSCO een niet te missen accessoire op de motor.

Voor hobbyisten en hen die hun motor gebruiken voor langere ritten is de OSCO een niet meer weg te denken luxe. Nooit meer op de knieën om de ketting in te spuiten en geen vette achterband. Gewoon even stapvoets rijden, aan de plunjer trekken en de ketting is weer honderden kilometers in topconditie!

Ook voor motoren zonder middenbok is de OSCO een uitkomst. De OSCOis vervaardigd uit duurzame materialen zoals RVS en geanodiseerd aluminium. Dat heeft tot gevolg dat hij bij normaal gebruik meerdere motorlevens mee gaat!

Daarom geven wij op ons kettingsmeerapparaat (m.u.v. Slang, montagebeugel, bevestigingszadels en olieverdeler) 2 jaar garantie.