Betalen

In onze online winkel kunt u betalen via het online betaalsysteem van MultiSafepay. MultiSafepay is al ruim 10 jaar dé ideale partner in online betalen voor webwinkels. Én Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. Als specialisten in online betalen bieden wij diverse betaaloplossingen voor TUV Conceptontwikkeling.

U kunt snel en veilig online betalen met zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden zoals iDEAL, Bankoverboeking, Visa, MasterCard, Maestro, SOFORT en PayPal.

PayPal (wereldwijd)
Paypal is een internationale betaaldienst waarmee de consument betalingen kan voldoen middels een credit kaart, of een e-wallet waarin de favoriete betaalmethoden worden opgeslagen. PayPal is een aanwinst voor elk bedrijf dat zich richt op internationale uitbreiding.

iDEAL (NL)
iDEAL is de populairste betaalmethode van Nederland en is beschikbaar voor elke consument met een Nederlandse bankrekening. Ruim 10 miljoen consumenten maken gebruik van iDEAL.

SOFORT Banking (EU)
SOFORT Banking is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving. Geaccepteerd in 11 Europese landen.

Bancontact (BE)
Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash) is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.

Bankoverboeking (EU)
Bankoverboeking is een veel voorkomende manier om betalingen te accepteren en geld over te maken. Sinds de overgang naar IBAN en SEPA is het makkelijker dan ooit om betalingen in Europa te accepteren via een bankoverboeking.

Automatische incasso (EU)
Automatische incasso is een veelgebruikte betaalmethode om bedragen direct te incasseren van een consumenten bankrekening en om automatisch doorlopende machtigingen te verwerken.

Met de introductie van IBAN en SEPA is het eenvoudiger dan ooit om doorlopende machtigingen te accepteren in heel Europa.

Giropay (DE)
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

MasterCard (wereldwijd)
MasterCard is uitgegroeid tot een volwaardig creditcardnetwerk en te vergelijken met Visa. Klanten met een MasterCard kunnen gemakkelijk online producten aanschaffen. Zij kunnen met een MasterCard snel en efficiënt betalen. Bovendien kunnen ook buitenlandse klanten met MasterCard producten aanschaffen in uw webwinkel.

Maestro (wereldwijd)
Met het aanbieden van Maestro kunnen buitenlandse klanten erg gemakkelijk betalen. Ze betalen immers met hun internationale bankpas, voorzien van het Maestro-logo, en pincode. Precies zoals ze altijd gewend zijn. Een Maestro-transactie is veilig, snel en eenvoudig. Bovendien zorgt MultiSafepay voor een snelle uitbetaling! Ongeacht het land van herkomst van de kaarthouder.

Visa (wereldwijd)
Wereldwijd is Visa de nummer 1 in CreditCards. Visa staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Bovendien kunnen ook buitenlandse klanten met Visa producten aanschaffen. Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam ‘Verified bij Visa’ heeft Visa haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.